Известие

Collapse
No announcement yet.

търся няколко неща за алфа 33

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е това е друга музика. Като ми потрябва следващият ще ти пусна ЛС.
    Между другото може ли да се направи нещо по темата ''Проблемът с работата на празен ход''? Само не ми казвай че трябва да идвам до Сф.''
    Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V

Comment

Първоначално публикувано от pfloyd
      Е това е друга музика. Като ми потрябва следващият ще ти пусна ЛС.
      Между другото може ли да се направи нещо по темата ''Проблемът с работата на празен ход''? Само не ми казвай че трябва да идвам до Сф.''
      Най вероятно,има неща които по телефона няма как да станат
      RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
      0899832271 Сашо

Comment

извинявайте за пропусната буква..!и все пак некой може ли да ми помогне птносно тия халогени за 33 ката.'92 година,тая от аватара...че едни хаидути ми искат 180 левчета за двата..хелла били от италия!!! ако някой има моля ви се помогнете...
        alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

Re: търся няколко неща за алфа 33

Първоначално публикувано от Nasko
          Аз съм вече горд собственик на 33ка 1.7 16в 138кс 4х4 от 94г но тя си има някои забележки които трябва да оправя по възможно най бързия и евтин естествено начин. т.е втора употреба ми трябва.
          И те са:
          (1)Алуминиевата пластинка на спирачната кутия се скъса
          ( като я тествах) . Тя се намира точно зад ръчната в кожуха, обединява двете жила и се сменя елементарно но без нея нямам ръчна.

(2) Задна лява вътреша капачка на дръшката на вратата (кара се и без нея ама би било добре да я има )

(3) Задна дясна врата дръшката

(4) Трябва да се обработи и боядиса веждата под бензиновата капачка а също така и да се боядиса надрано (вероятно от доброжелатели ) задна дясна врата и заден десен калник

п.п.
          И май малко са паднали предните врати, защото се отварят малко трудно.Да сваля ли малко насрещната панта или да я оставя така макар и с по-трудното отваряне?
          п.п.с
          И ако някой знае телефона и адреса на сервиза на "сашо" близо до орион моля нека ми го напише или каже тук или в л.с. /щото той я е правил до сега.
          Ти нещо не си в ред,скъсано жило Не само си досаден и нахален,а си и лъжец Аре с здраве Пич
          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
          0899832271 Сашо

Comment

Тук вече прекали
            Дължиш ми извинение

С Alfa Romeo НА КРАЙ СВЕТА

Comment

Кой си ти та да ти дължи извинение бе За какво,че ти каза истината ли
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
              Alfa Romeo 33

Comment

Working...
              X